Skip to main content

Sämpylät kyllästyttää, mutta burger maistuisi? Kokeile jotain näistä erikoisemmista vaihtoehdoista!

Burger-pita

Kääräise burger-pihvi pitaleipään tsatsiki-kastikkeen ja tuoreiden kasvisten kanssa.

Burgertäytteiset herkkusienet

Helposti syötävä burger-herkku vaikkapa brunssille tai cocktail-paloiksi. Täytä herkkusienet jauhelihalla ja juustolla ja paista kypsiksi uunissa. Kylkeen vaikkapa Bloody Mary -drinksuja!

Burger Poutine

Kanadan versio loaded friesistä, eli erilaisilla täytteillä viimeistellyistä ranskalaisista. Lataa ranskisten päälle burger-pihvi, juustoa, ruskeaa kastiketta ja muita täytteitä mielikuvituksesi mukaan.

Burger Fondue

Valmista tavallisten fondue-dipattavien kylkeen myös jauhelihatikkuja, sillä juusto ja burgerpihvi ovat täydellinen yhdistelmä. Hauskaa dipattavaa vaikkapa alkupalaksi ja sopii myös karppaajalle.

Burger Katsu

Oletko koskaan ajatellut leivittää burger-pihviä friteeraamista varten? Voit toki tarjota katsu burgerin myös sämpylän välissä tai kuten japanilaiset riisin, kananmunan, kaalisalaatin ja katsu-kastikkeen kera.

Burger Calzone

Yhdistä burger-pihvi sopiviin Italian makuihin, eli herkulliseen tomaattikastikkeeseen ja mozzarellajuustoon, kääräise pizzataikinaan ja paista calzoneksi.

Burger Gratiini

Päälystä burger-pihvit tomaattikastikkeella ja reilulla kerroksella juustoa ja gratinoi kypsäksi uunissa. Nauti vaikkapa pastan kanssa.

Burger Stroganoff

Toinen tapa tarjoilla burger-pihvejä pastan kanssa on burger-stroganoff. Valmista kermainen sipuli-herkkusieni-kastike ja lisää se pastan ja burger-pihvin päälle.

Lue alkuperäinen artikkeli.