¡Arriba! - Tuhtia Tex Mex -tunnelmaa supersimppelisti

Herkulliset Tex Mex -täytteet helpommin ja nopeammin kuin koskaan ennen!

Auran uudet Suomessa valmistetut Tex Mex -täytteet tuovat helpotusta ruoanlaittoon. Lämmitä täyte mikrossa, kattilassa tai vesihauteessa ja lisää tortillojen ja tacojen väliin tai vaikka nachojen päälle. Helppoa ja nopeaa! Makuina maukas kana, tuhti jauheliha ja vegaaneillekin sopiva Härkis®. Auran Tex Mex -täytteiden ilmatiivis pakkaus ja lämpökäsittely takaavat säilyvyyden huoneenlämmössä sekä tuoreuden ja maukkauden ilman säilöntäaineita.

Täytteet löytyvät Tex Mex -hyllystä!

Jauheliha

TEX MEX -TÄYTE

Auran Jauheliha Tex Mex -täyte on heti valmis vaihtoehto jauhelihan paistamiselle, maustamiselle ja kastikkeen tuunaamiselle. Lämmitä täyte nopeasti mikrossa, vesihauteessa tai kattilassa ja se on valmis nautittavaksi tortillojen ja haluamiesi täytteiden kera.

TuotetiedotReseptit

Kana

TEX MEX -TÄYTE

Auran Kana Tex Mex -täyte on käyttövalmis herkku, jolla pelastat vaikka kiireisen arki-illan. Maistuva täyte sisältää kanaa, pehmeän mausteista kastiketta, makeaa maissia sekä herkullista paprikaa. Täytä tortillat valmiilla Auran Kana Tex Mex -täytteellä ja kuorruta juustolla – saat enchiladat valmiiksi alle puolessa tunnissa.

TuotetiedotReseptit

Härkis®

TEX MEX -TÄYTE

Auran Härkis® Tex Mex -täyte on täydellinen vege- ja vegaaniratkaisu meksikolaiselle ruoalle. Tuhti täyte syntyy Härkiksen® ja linssien yhdistelmästä ja sopii samoihin resepteihin kuin lihaisat kaverinsakin. Kokeile vaikkapa quesadilloissa, Tex Mex -bowlissa tai tacoissa!

TuotetiedotReseptit