Skip to main content

¡Arriba! - Tuhtia Tex Mex -tunnelmaa supersimppelisti

Herkulliset Tex Mex -täytteet helpommin ja nopeammin kuin koskaan ennen!

Auran uudet Suomessa valmistetut Tex Mex -tuotteet tuovat helpotusta ruoanlaittoon. Lämmitä täyteet mikrossa, kattilassa tai vesihauteessa ja lisää tortillojen ja tacojen väliin tai vaikka nachojen päälle ja viimeistele sopivalla Tex Mex -kastikkeella. Helppoa ja nopeaa!

Täytteiden makuina maukas kana, tuhti jauheliha ja vegaaneillekin sopiva Härkis®. Auran Tex Mex -täytteiden ilmatiivis pakkaus ja lämpökäsittely takaavat säilyvyyden huoneenlämmössä sekä tuoreuden ja maukkauden ilman säilöntäaineita.

Tuotteet löytyvät Tex Mex -hyllystä!

Jauheliha

TEX MEX -TÄYTE

Auran Jauheliha Tex Mex -täyte on heti valmis vaihtoehto jauhelihan paistamiselle, maustamiselle ja kastikkeen tuunaamiselle. Lämmitä täyte nopeasti mikrossa, vesihauteessa tai kattilassa ja se on valmis nautittavaksi tortillojen ja haluamiesi täytteiden kera.

TuotetiedotReseptit

Kana

TEX MEX -TÄYTE

Auran Kana Tex Mex -täyte on käyttövalmis herkku, jolla pelastat vaikka kiireisen arki-illan. Maistuva täyte sisältää kanaa, pehmeän mausteista kastiketta, makeaa maissia sekä herkullista paprikaa. Täytä tortillat valmiilla Auran Kana Tex Mex -täytteellä ja kuorruta juustolla – saat enchiladat valmiiksi alle puolessa tunnissa.

TuotetiedotReseptit

Härkis®

TEX MEX -TÄYTE

Auran Härkis® Tex Mex -täyte on täydellinen vege- ja vegaaniratkaisu meksikolaiselle ruoalle. Tuhti täyte syntyy Härkiksen® ja linssien yhdistelmästä ja sopii samoihin resepteihin kuin lihaisat kaverinsakin. Kokeile vaikkapa quesadilloissa, Tex Mex -bowlissa tai tacoissa!

TuotetiedotReseptit

CHILI-VUUSTO

TEX MEX -KASTIKE

Vegaaninen Chili-Vuusto Tex Mex -kastike tuo perinteisen juuston maun myös vegaanien näppeihin! Chili-Vuusto Tex Mex -kastike yhdistää herkullisen juuston chilin sopivaan tulisuuteen. Vegaaniset meksikon herkut ja tex mex -ruuat syntyvät helposti yhdistämällä soosia esimerkiksi Auran Härkis® Tex Mex -täytteeseen. Ja maukas Chili-Vuusto -kastike maistuu toki myös sekasyöjille! Kannattaa kokeilla myös erilaisten sipsien kanssa.

TuotetiedotReseptit

LIME-JALAPENO

TEX MEX -KASTIKE

Raikkasta limeä ja pientä potkua tuovalla jalapenolla maustettu Auran uusi Tex Mex -kastike sopii monipuolisesti erilaiseen ruuanlaittoon! Meksikolaisten ja Tex Mex -ruokien kanssa se on tietysti omassa luokassaan ja se sopii erityisesti kanaruokien kaveriksi, mutta voit kokeilla sitä myös vaikkapa salaattien kanssa.

TuotetiedotReseptit

SPICY TOMATO

TEX MEX -KASTIKE

Auran Spicy Tomato Tex Mex -kastike on täydellinen pari meksikolaiselle ruualle ja Tex Mex -herkuille. Sopivasti tulinen ja maukkaan tomaattinen soosi toimii niin tacoissa, burritoissa kuin fajitaksissakin tai ihan vaan dippinä nachoille. Spicy Tomato -kastiketta kannattaa kokeilla myös vaikkapa salaatinkastikkeena tai kevyesti tulisempana ketsupin korvaajana.

TuotetiedotReseptit