Mehevä vegepihvi kruunaa hyvän kasvisburgerin
[movedo_title heading_tag=”h1″ heading=”h6″ align=”center” margin_bottom=”30″]Täydellinen vegepihvi[/movedo_title]
[movedo_video video_link=”https://www.youtube.com/watch?v=sCgPEgibg1o”]
[movedo_divider line_type=”custom-line” line_width=”200″ line_height=”3″ line_color=”custom” line_color_custom=”#d9a407″ align=”center”]
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
200 g bataattia tai muita haluamisi kasviksia
3 dl kypsiä kikherneitä tai papuja
1 dl silputtua kevätsipulia tai muita yrttejä
1 dl korppujauhoja
1 dl kypsää kvinoaa, couscousta tai riisiä
1 tl juustokuminaa
1 tl savupaprikaasuolaa
[movedo_title heading=”subtitle-text”]Tee näin[/movedo_title]
Raasta sipuli, valkosipulin kynnet ja bataatti tai muut haluamasi kasvikset. Hienonna kevätsipuli tai yrtit ja soseuta kikherneet tai pavut. Sekoita joukkoon korppujauhot ja kvinoa sekä mausteet. Paista koepala ja lisää tarvittaessa korppujauhoja jos seos ei pysy kasassa. Muotoile massasta pihvejä ja paista reilussa öljyssä keskilämmöllä 6-8 minuuttia per puoli kunnes raastetut kasvikset ehtivät kypsyä.
[movedo_social social_facebook=”yes” social_twitter=”yes” social_googleplus=”yes” social_pinterest=”yes” icon_size=”small” icon_color=”white” align=”center”]