[movedo_title heading_tag=”h1″ heading=”h6″ align=”center” margin_bottom=”30″]Täydellinen jauhelihapihvi[/movedo_title]

Jauhelihapihvin salaisuus piilee ennen kaikkea laadukkaassa lihassa

[movedo_video video_link=”https://www.youtube.com/watch?v=KjBDL_j8Udw”]
[movedo_divider line_type=”custom-line” line_width=”200″ line_height=”3″ line_color=”custom” line_color_custom=”#d9a407″ align=”center”]
600 g hyvälaatuista naudanlihaa
suolaa
mustapippuria
[movedo_title heading=”subtitle-text”]Tee näin[/movedo_title]

Valitse sopiva liha, esimerkiksi etiuselkä, lapa tai entrecote, jossa on rasvaa yli 20 prosenttia. Jauha liha itse lihamyllyn karkealla terällä tai pyydä apua lihakauppiaaltasi. Muotoile pihvi varovasti, sillä et halua lihaan ylimääräistä sitkoa. Mausta suolalla ja mustapippurilla ja paista kuumassa pannussa tai grillissä haluamaasi kypsyyteen. Kun lihasnesteet alkavat nousta pintaan on pihvi medium. Voit käyttää paistamisen apuna myös lämpömittaria, jolloin mediumpihvin sisälämpötilan tulisi olla 55 astetta. Anna pihvin levätä vielä muutama minuutti ennen tarjoilua folioon käärittynä.

[movedo_social social_facebook=”yes” social_twitter=”yes” social_googleplus=”yes” social_pinterest=”yes” icon_size=”small” icon_color=”white” align=”center”]