1 iso valkosipulinkynsi
2 rkl Auran Sinappi Makea chili
2 rkl soijakastiketta
2 rkl öljyä
2 tl sokeria
Vegaaniset herkkusieni-broccoliinihodarit
Hodari ovat katuruokaklassikko, joka onnistuu kätevästi myös vegaanisena.
Herkkusieni-broccoliinihodarit ovat helppoja valmistaa ja saavat makunsa Auran makeasta chilisinapista ja soijasta, sekä tietenkin Auran vegaanisesta paprikamajoneesista.
Marinadi
4 isoa herkkusientä
8 broccolinia
4 hot dog -sämpylää
2 rkl Auran Vegaani Paprikamajoneesia
2 rkl paahdettua sipulia
1 varsi kevätsipulia
Tee näin
Hienonna valkosipulinkynsi ja sekoita chilisinappi, soija, öljy, sokeri ja valkosipulit. Viipaloi herkkusienet 3–4 osaan ja sekoita marinadiin broccolinien kanssa. Anna marinoitua 30 minuuttia. Grillaa herkkusienisiivut ja broccolinit kypsiksi ja täytä niillä hot dog -sämpylät. Viimeistele hodarit Auran vegaanisella paprikamajoneesilla, paahdetulla sipulilla ja viipaloidulla kevätsipulilla