Vegaaniset herkkusieni-broccoliinihodarit

Hodari ovat katuruokaklassikko, joka onnistuu kätevästi myös vegaanisena.

Herkkusieni-broccoliinihodarit ovat helppoja valmistaa ja saavat makunsa Auran makeasta chilisinapista ja soijasta, sekä tietenkin Auran vegaanisesta paprikamajoneesista.

Marinadi

1 iso valkosipulinkynsi
2 rkl Auran Sinappi Makea chili
2 rkl soijakastiketta
2 rkl öljyä
2 tl sokeria

4 isoa herkkusientä
8 broccolinia

4 hot dog -sämpylää
2 rkl Auran Vegaani Paprikamajoneesia
2 rkl paahdettua sipulia
1 varsi kevätsipulia

Tee näin

Hienonna valkosipulinkynsi ja sekoita chilisinappi, soija, öljy, sokeri ja valkosipulit. Viipaloi herkkusienet 3–4 osaan ja sekoita marinadiin broccolinien kanssa. Anna marinoitua 30 minuuttia. Grillaa herkkusienisiivut ja broccolinit kypsiksi ja täytä niillä hot dog -sämpylät. Viimeistele hodarit Auran vegaanisella paprikamajoneesilla, paahdetulla sipulilla ja viipaloidulla kevätsipulilla

Tässä reseptissä käytetyt Auran-tuotteet: