Vegaaniset Härkis®tacot

2:lle | Valmistusaika: 30 min

Tacot ovat helppoja valmistaa myös vegaanisina. Auran valmis Härkis® Tex Mex -täyte lämpenee nopeasti ja jos haluat tehdä parhaat mahdolliset tacot, kannattaa tuoresalsa eli pico de gallo ja guacamole valmistaa itse alusta asti. Pieni vaiva herkuttelun viemisestä aivan uudelle tasolle! Annoksen kruunaa Auran Vegaani Chilimajoneesi.

Guacamole

1 avokado
¼ sipuli
¼ chili
2 oksaa korianteria
½ rkl limen mehua
suolaa
mustapippuria

Pico de gallo

¼ sipuli
½ valkosipulinkynsi
¼ jalapeno
2 tomaattia
4 oksaa korianteria
¼ limen mehu
suolaa

6 kovakuorista tacoa
1 pss Auran Härkis® Tex Mex -täytettä
säilöttyjä jalapenoja maun mukaan

Viimeistelyyn

Auran Spicy Tomato Tex Mex -kastiketta
tai
Auran Vegaani Chilimajoneesia
yrtinversoja

Tee näin

Muussaa avokadot haarukalla kulhossa. Hienonna sipuli, chili sekä korianteri ja sekoita yhteen avokadon kanssa. Lisää lopuksi limen mehu ja mausta suolalla sekä mustapippurilla.

Aja salsan ainekset karkeaksi kastikkeeksi monitoimikoneen kutterilla niin, että aloitat ensin hienontamalla sipulit ja jalapeno. Lisää sitten kannattomat tomaatit, korianteri ja limemehu. Pyöräytä muutama kerta niin, että tomaatit ovat hienontuvat, mutta eivät soseudu. Mausta lopuksi suolalla. Voit myös hienontaa kaikki raaka-aineet veitsellä, sekoittaa ja maustaa suolalla sekä limemehulla.

Lämmitä tacokuoret ja Auran Härkis® Tex Mex -täyte pakkauksen ohjeen mukaan. Täytä tacot täytteellä, salsalla, guacamolella ja jalapenoilla. Viimeistele tacot Auran Spicy Tomato Tex Mex -kastikeella tai Auran Vegaani Chilimajoneesilla ja yrtinversoilla.