Tulinen Tupla Sriracha Burger

Hikikarpalot pintaan tuplasrirachalla

Tuplasti tulinen kanaburger

Tulinen kanaburger sisältää tuplaten srirachaa ja luonnollisesti tuplapihvin. Broilerinjauheliha saa potkua srirachasta ja väliin laitettavan coleslaw’n pohjana toimii suoraan Auran Sriracha burgerkastike. Seesamsämpylän voit joko valmistaa itse tai ostaa kaupasta valmiina.

Tulista potkua
Kunnon mättöä
Rehellistä ruoanlaittoa

Coleslaw

300 g kaalia
1 porkkana
2 kevätsipulia
½ dl Auran Sriracha burgerkastiketta
1 rkl hunajaa

Kanapihvi

800 g broilerin jauhelihaa
8 rkl srirachaa
4 rkl hunajaa
4 kevätsipulia
4 valkosipulinkynttä
2 cm pala inkivääriä
suolaa
mustapippuria

Lisäksi

4 seesamsämpylää (katso resepti tai käytä valmiita seesamsämpylöitä)
2 dl korianteria
3–4 rkl hoisinkastiketta

Tee näin

Valmista ensin coleslaw. Viipaloi kaali, porkkana sekä kevätsipuli ja sekoita kulhossa. Sekoita joukkoon hunaja ja Auran Sriracha burgerkastike. Sekoita kaikki pihviainekset broilerinjauhelihaan ja mausta suolalla ja pippurilla. Paista kypsäksi kuumassa öljytyssä paistinpannussa noin 5 minuuttia per puoli. Paahda seesamsämpylät. Aseta sämpylän pohjalle ensin broilerinjauhelihapihvit, sitten sriracha coleslaw ja päälle korianteri. Voitele sämpylän kansi hoisin-kastikkeella ja nosta päällimmäiseksi.

Kannattaa tsekata myös nämä