400 g papuja
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
½ punainen chili
1 rkl tomaattipyreetä
1 tl juustokuminaa
1 rkl etikkaa
1 dl vettä
Tex Mex hodaribuffet
8:lle | Valmistusaika: 1 h
Hot dogeista koottu buffet kruunaa juhlat kuin juhlat. Hodarit ovat sopivaa herkkua niin uuteenvuoteen, juhannukseen kuin vaikka lastenkutsuillekin. Auran Tex Mex -kastikkeilla ja muutamalla herkullisella lisukkeella saat hodaribuffaan meksikolaisen viban.
Meksikolaiset pavut
Pico de Gallo
3 tomaattia
½ sipuli
1 valkosipulinkynsi
¼ punaista chiliä
4 oksaa korianteria
½ limen mehu
suolaa
Guacamole
2 avokadoa
½ punasipuli
½ punainen chili
4 oksaa korianteria
1 rkl limemehua
suolaa
mustapippuria
Limemaissit
1 pss maissinjyviä
½ limen mehu
2 rkl Auran maustamaton majoneesia
2 tl chilirouhetta
suolaa
8 hodarisämpylää
8 vapaavalintaista liha- ja kasvisnakkia (esim. juustonakki, chorizonakki ja erilaiset kasvisvaihtoehdot)
Auran Chili-Vuusto Tex Mex -kastiketta
Auran Lime-Jalapeno Tex Mex -kastiketta
Auran Spicy Tomato Tex Mex -kastiketta
jalapenoja
nachoja
korianteria
Tee näin
Hienonna sipuli, valkosipulit ja chili. Kuullota öljytyssä kattilassa ensin kasvikset ja lisää joukkoon tomaattipyree, pavut, mausteet sekä nesteet ja hauduta 45 minuuttia.
Hienonna Pico de Gallon ainekset veitsellä ja sekoita. Mausta suolalla ja limemehulla.
Halkaise avokadot, poista siemenet ja koverra hedelmäliha lusikalla kulhoon. Muussaa avokadot haarukalla. Hienonna punasipuli, chili sekä korianteri ja sekoita avokadon joukkoon. Lisää lopuksi limemehu. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Paista maissinjyvät öljytyssä kuumassa pannussa. Sekoita joukkoon limemehu, majoneesi sekä chilirouhe ja mausta suolalla.
Paista nakit ja lämmitä sämpylät. Kokoa hodarit ja lisukkeet buffetpöydäksi Auran Tex Mex -kastikkeiden kera.