Täydellinen katkarapuskagen

6-8:lle | Valmistusaika: 20 min

Katkarapuskagen on varma klassikko, joka toimii täydellisesti erilaisissa juhlapöydissä. Voit myös valmistaa siitä valmiita cocktail-paloja saaristolaisleivälle kasattuna. Pientä luksusta skagenmassaan saat mädistä.

Täydellinen katkarapuskagen

200 g katkarapuja
50 g kirjolohenmätiä
1 pieni punasipuli
½ pnt ruohosipulia
½ pnt tilliä
1 rkl sitruunamehua
1 dl ranskankermaa
1 dl Auran Maustamatonta Majoneesia

Tee näin

Tarjoiluun

saaristolaisleipää

Sulata katkaravut ja mäti. Hienonna punasipuli, ruohosipuli ja tilli. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarjoile katkarapuskagen paahdetun saaristolaisleivän päältä.

Tässä reseptissä käytetyt Auralaiset