200 g katkarapuja
50 g kirjolohenmätiä
1 pieni punasipuli
½ pnt ruohosipulia
½ pnt tilliä
1 rkl sitruunamehua
1 dl ranskankermaa
1 dl Auran Maustamatonta Majoneesia
Täydellinen katkarapuskagen
6-8:lle | Valmistusaika: 20 min
Katkarapuskagen on varma klassikko, joka toimii täydellisesti erilaisissa juhlapöydissä. Voit myös valmistaa siitä valmiita cocktail-paloja saaristolaisleivälle kasattuna. Pientä luksusta skagenmassaan saat mädistä.
Täydellinen katkarapuskagen
Tee näin
Tarjoiluun
saaristolaisleipää
Sulata katkaravut ja mäti. Hienonna punasipuli, ruohosipuli ja tilli. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarjoile katkarapuskagen paahdetun saaristolaisleivän päältä.