Super hot chili pizza

2:lle | Valmistusaika: 1 h + pohjan valmistus

Kun pelkkä perustason tulisuus ei riitä, voi pizzan viedä reilusti överiksi chilin suhteen! Chili-tomaattimurskaa, tulista nduja-makkaraa ja säilöttyjä jalapenoja – sekä viimeistelyyn Auran Chili-sambal pizzakastiketta. Ja toki kaikkein kovimpaan kuumuuden kaipuuseen lisäksi vielä tuoretta chiliä ja sitä omaa suosikki hot saucea.

½ annos parasta pizzapohjaa
1 dl chili-tomaattimurskaa
200 g mozzarellaa
100 g nduja-makkaraa
maun mukaan säilöttyä punaista jalapenoa

Viimeistelyyn

Auran Chilimajoneesia
hot sauce -kastiketta (valinnainen)
tuoretta chiliä

Tee näin

Tee pizzapohja reseptin mukaan. Jaa taikina kahteen osaan ja levitä käsin painelemalla pizzan kokoiseksi. Levitä pohjalle chili-tomaattimurska. Ripottele päälle revitty mozzarella, pieniä paloja nduja-makkaraa ja lopuksi säilöttyjä jalapenoja. Paista mahdollisimman kuumassa uunissa 3–8 minuuttia riippuen uunin kuumuudesta. Esilämmitetyllä pizzakivellä saat pohjasta vielä rapeamman. Viimeistele pizza Auran Chilimajoneesilla ja halutessasi voit lisätä päälle vielä haluamallasi tulisuusasteella varustettua hot sauce -kastiketta tai tuoretta chiliä ohuina siivuina.

Tässä reseptissä käytetyt Auralaiset