Sisäfileeburger

Laadukas burger nopeasti

Sisäfilee nostaa burgerin uudelle tasolle

Pikainen ja laadukas sisäfileeburger on suhteellisen terveellinen vaihtoehto rasvaisten burgereiden joukossa. Sisäfileeburger on myös helppo valmistaa, koska pihviä ei tarvitse sen kummemmin möyhentää, jos saat sen sopivan paksuisena suoraan lihakauppiaalta. Joskus paras hampurilainen voi olla myös todella simppeli.

Hieman hintavampaa
Pippuripihvin tunnelmaa
Terveellisempiä ratkaisuja

4 naudan sisäfileepihviä
4 rkl pippurisekoitusta
suolaa
4 hyvälaatuista rapeakuorista sämpylää
Auran Ranch burgerkastiketta
50 g mikroyrttejä
1 makea sipuli
12 kirsikkatomaattia

Tee näin

Pyydä lihakauppiaaltasi noin 2 cm paksuisia naudan sisäfileepihvejä ja ripottele pinnalle pippurisekoitusta ja suolaa. Voit myös pyöräyttää pihvien reunat pippurisekoituksessa. Paista pihvit haluamaasi kypsyyteen kuumassa pannussa, noin 2–4 minuuttia per puoli. Puolita sämpylät ja paahda leikkauspinnat pannussa tai uunissa. Voitele sämpylänpuolikkaat Auran Ranch burgerkastikkeella, nosta pohjalle sisäfileepihvi, ohuita sipulirenkaita, mikroyrttejä ja puolitettuja kirsikkatomaatteja. Laita lopuksi päälle kastikkeella sivelty sämpylän kansi ja lautasellasi on paras hampurilainen jonka saat aikaiseksi vain muutamissa minuuteissa.

Kannattaa tsekata myös nämä