Sinappinen pulled pork BBQ mac & cheese

8:lle | Valmistusaika: 45 h

Mac & cheese on jenkkiklassikko, joka tunnetaan ennen kaikkea BBQ-herkkujen lisukkeena. Tuhti juustoinen makaroniruoka toimii kuitenkin sellaisenaan, kun sekaan lisää ylijäänyttä lihaa, esimerkiksi pulled porkia tai vaikka bbq briskettiä.

400 g makaronia
100 g voita
1,2 dl vehnäjauhoja
6 dl maitoa
1 dl Auran BBQ-sinappia
250 g raastettua juustoa
suolaa
pippuria
500 g pulled porkia
1 dl korppujauhoja

Tee näin

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan. Sulata voi kattilassa ja vispaa sekaan vehnäjauhot. Anna kypsyä hetki kattilassa, noin 3 minuuttia. Lisää vähitellen ja koko ajan vispaten maito ja keitä kunnes kastike suurustuu. Ota pois hellalta ja lisää sinappi ja juusto. Mausta ja sekoita kunnes juusto sulaa. Sekoita kastike, pulled pork sekä makaronit keskenään ja kuorruta korppujauhoilla. Ruskista 250-asteisessa uunissa grillivastusten alla uunissa 5–10 minuuttia uunin tehosta riippuen, kunnes korppujauhot ovat kullanruskeita. Voit varmistaa mac & cheesen rapean pinnan lisäämällä korppujauhojen päälle ohuita siivuja voita.

Tässä reseptissä käytetyt Auralaiset