Sinappinen pikaburger

Nopea vaihtoehto kiireiselle kokille

Kun valmis kaupan hampurilaispihvi saa pintaansa sipaisun sinappia, saa se jo paljon lisää makua. Voit vaikuttaa sinapin potkuun käyttämäsi sinapin vahvuudella! Kaapista löytyvät leivät voit käyttää pihvin ympärille ja juustoakin voit varioida jääkaapin sisällön mukaan.

4 parempaa valmisjauhelihapihviä
2-3 rkl Auran Mietoa Sinappi
tai
2 rkl Auran Tosi Tulinen Sinappi
4 siivua goudaa
1 iso sipuli
8 siivua maalaisleipää
2 tomaattia
4 salaatinlehteä
Auran Ranch burgerkastiketta

Tee näin

Voitele valmis hampurilaispihvi sinapilla molemmin puolin ja paista öljytyssä pannussa kullanruskeiksi pari minuuttia per puoli. Nosta pihveille gouda-siivut kääntämisen jälkeen niin että juusto sulaa. Leikkaa sipulista tuhteja siivuja ja paista kokonaiset siivut öljytyssä kuumassa pannussa tumman ruskeiksi joko pihvien kanssa tai niiden jälkeen. Paahda maalaisleivät pannussa, uunissa tai leivänpaahtimessa. Voitele maalaisleivät Auran Ranch burgerkastikkeella, nosta pohjalle pihvi ja juusto, päälle sipulirenkaita, sitten tomaatinviipaleita ja salaatinlehtia ja sitten päälle toinen maalaisleipä.

Tässä reseptissä käytetyt Auran-tuotteet: