Sinappimarinoitu grillikana

4:lle | Valmistusaika: 30 min + vähintään 1 h marinointi

Grillattu kanan reisipaisti on mehevä ja maukas kesäherkku. Tämän reseptin marinadia voi hyvin hyödyntää myös salaatinkastikkeena. Kanan marinointiin käytetty osuus pitää toki heittää pois, mutta säästä osa marinadista salaattia varten ennen kuin lisäät sen kanan joukkoon.

Marinadi

1 dl Auran Dijon sinappia
4 rkl hunajaa
2 rkl oliiviöljyä
1 sitruunan mehu
3 valkosipulinkynttä
suolaa
mustapippuria 

4 kpl kanan reisipaistia

Tee näin

Sekoita marinadin ainekset keskenään. Kaada reilu puolet marinadista kanojen päälle. Anna marinoitua vähintään tunti (mielellään yön yli) ja grillaa kanat kypsäksi. Tarjoile grillikana haluamasi salaatin kanssa. Käytä loppu marinadi salaatinkastikkeena. 

Tässä reseptissä käytetyt Auralaiset