Possuburger ja rosmariiniperunat

Possun ja omenan pyhä liitto toimii myös burgerin välissä

Possua ja omenaa maalaisleivän välissä

Ja kun possun kanssa yhdistetään vielä rosmariini ja sinappi, niin ollaan äärimmäisen toimivien perusasioiden äärellä. Nauti possuburger maistuvien rosmariiniperunoiden kera.

porsastelua
liikaa rosmariinia heikkohermoisille
toimivia perusjuttuja

Perunat

7–8 oksaa rosmariinia
400 g perunoita
2 rkl balsamicoa
suolaa
mustapippuria
öljyä

Coleslaw

100 g kaalia
½ kirpeä omena
2 kevätsipulia
3 rkl öljyä
1 rkl omenaviinietikkaa
1 rkl hunajaa
suolaa
mustapippuria

Pihvi

2 oksaa rosmariinia
2 rkl dijon-sinappia
400 g porsaanjauhelihaa
suolaa
pippuria

Lisäksi

4 siivua gruyère-juustoa
8 siivua maalaisleipää
Auran Original kastiketta

Tee näin

Hienonna rosmariini ja sekoita reilu puolet siitä perunoihin. Mausta balsamicolla, suolalla ja mustapippurilla ja kaada päälle vielä öljyä. Paista 200-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia, kunnes perunat ovat kullanruskeita ja kypsiä.

Valmista coleslaw. Suikaloi kaali sekä omena ja viipaloi kevätsipuli. Sekoita kasvikset keskenään ja vispaa kulhossa sekaisin öljy, omenaviinietikka ja hunaja. Sekoita kastike kasviksiin ja mausta suolalla sekä mustapippurilla.

Sekoita loput rosmariinit ja dijon-sinappi porsaanjauhelihaan ja mausta suolalla sekä mustapippurilla. Paista pannussa kypsiksi noin 5 minuuttia per puoli ja nosta kääntämisen jälkeen pihveille siivut juustoa, niin että juusto sulaa. Paahda maalaisleivät pannussa tai uunissa. Voitele puolet leivistä dijon-sinapilla ja puolet Auran Original burgerkastikkeella, nosta väliin porsaanjauhelihapihvi ja omenacoleslaw. Tarjoile possuburger rosmariiniperunoiden kanssa.

Kannattaa tsekata myös nämä