Pizza dipperit

4-6:lle | Valmistusaika: 20 min + 45 min taikina

Pizzan ei tarvitse aina olla pyöreä. Pizzataikinasta ja sopivista täytteistä syntyvät myös maukkaat dipperit, jotka sopivat tarjolle vaikka illanistujaisiin. Dipiksi toimii erinomaisesti esimerkiksi Auran Chilimajoneesi, mutta kannattaa kokeilla myös muita Auran majoneeseja.

1 annos nopeaa pizzapohjaa
1 annos nopeaa pizzakastiketta
100 g pieniä salameja
250 g juustoraastetta
kuivattua tai tuoretta oreganoa
Auran Chilimajoneesia

Tee näin

Kauli pizzapohja mahdollisimman ohueksi suorakaiteen muotoiseksi levyksi ja jaa kahtia. Levitä toiselle puoliskolle pizzakastiketta, pieniä salameja, 200 g juustoraastetta ja oreganoa. Nosta päälle toinen taikinalevy, leikkaa noin kolmen sentin levyisiksi viipaleiksi ja käännä viipaleet spiraaleiksi. Asettele uunipellille ja ripottele päälle vielä lisää juustoraastetta. Paista 200-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia tai kunnes dipperit saavat kauniin värin. Nauti dippaamalla dipperit Auran Chilimajoneesiin.

Tässä reseptissä käytetyt Auralaiset