1 kiinankaali
½ tl Extra Virgin oliiviöljyä
½ tl suolaa
sitruunamehua
Pippuripihvi
4:lle | Valmistusaika: 1 h
Pippuripihvi on klassikko syystä. Kesäaikaan sille syntyvät parhaat lisukkeet tietysti grillatuista kasviksista ja raikkaasta salaatista. Ja täydellisen pippurikastikkeen kruunaa Auran sinappi!
Grillattu kiinankaali
Pippurikastike
1 salottisipuli
5 kpl kokonaista mustapippuria
1 lihaliemikuutio
1 rkl Auran mieto sinappia
1 prk smetanaa
½ sitruunan mehu
suolaa
Grillattu kevätsipuli
6 kevätsipulia
½ tl Foodin Extra Virgin oliiviöljyä
Mansikka-avokadosalaatti
8 kpl mansikoita
1 avokado
2 rkl omenasiiderietikkaa
2 rkl Extra Virgin oliiviöljyä
suolaa
ripaus sokeria
Naudan marmorifile
500 g naudan marmorifilettä
1 Tomino juusto
0.5 dl pilkottua tuoretta timjamia
3 rkl Extra Virgin oliiviöljyä
suolaa
Tee näin
Penslaa kiinankaali oliiviöljyllä ja laita kaali grilliin. Anna olla grilissä noin 10 min. Mausta kiinankaali oliiviöljyllä, suolalla ja sitruunamehulla.
Hienonna sipulit ja laita ne uuninkestävään öljyttyyn vuokaan. Lisää vuokaan hienonnettu lihaliemikuutio, Auran mieto sinappi ja hienonnetut kokonaiset mustapippurit. Lisää vuokaan smetana, sitruunamehu ja suola. Sekoita kaikki aineet keskenään. Laita vuoka grilliin. Sekoita kastiketta välillä. Jos haluat kastikkeesta pippurisempaa, niin lisää mustapippureita. Anna hautua noin 10 min.
Penslaa kevätsipulit oliiviöljyllä ja laita grilliin. Grillaa kevätsipulit pehmeiksi.
Leikkaa mansikat 4 osaan. Poista avokadosta kivi ja kuoret. Leikkaa avokadon puolikkaat siivuiksi. Lisää kulhoon mansikat, avokado, omenasiiderietikka, oliiviöljy, suola ja koivusokeri. Sekoita aineet keskenään.
Leikkaa marmorifileestä 4 pihviä. Penslaa pihvien pintaan oliiviöljyä. Laita pihvit grilliin ja grillaa molemmin puolin 2,5 – 3 min. Ota pihvit pois grillistä ja kääri ne folioon vetäytymään noin 6 minuutiksi. Lisää pihvien pinnalle suolaa, oliiviöljyä ja pilkottu timjami. Leikkaa Tomino juustosta 4 viipaletta ja lisää yksi viipale pihvin päälle.