Perinteinen peltipizza

4-6:lle | Valmistusaika: 45 min + pohjan ja kastikkeen valmistus

Nopea pizzapohja ja pikainen pizzakastike yhdistyvät herkulliseksi perinteiseksi peltipizzaksi. Suomalaisesta tavasta poiketen juusto kannattaa kuitenkin sijoittaa täytteiden alle, ettei siitä muodostu kovaa kerrosta pizzan pintaan ja täytteet saavat väriä paistaessa. Pizza kruunataan tietenkin Auran Aioli Majoneesilla. Ota kokeiluun!

1 annos nopeaa pizzapohjaa
1 annos nopeaa pizzakastiketta

300 g juustoraastetta
tai
vegaanista pizzajuustoraastetta

150 g salamia tai meetvurstia
tai
vegaanista salamia

2 tomaattia
1 sipuli
jalapenoa maun mukaan
Auran Chili majoneesia
tai
Auran Aiolimajoneesia

Tee näin

Levitä pizzapohja pellille, levitä pohjalle pizzakastike ja pizzakastikkeen päälle juustoraaste sekä salami- tai meetvurstisiivut. Viipaloi tomaatit ja sipulit ja levitä meetvurstien päälle. Viimeistele halutessasi jalapenoilla. Paista pizza 175-asteisessa uunissa 20-30 minuuttia kunnes pohja on kypsä ja täytteet ovat ottaneet väriä. Viimeistele pizza Auran Chilimajoneesilla tai Aiolimajoneesilla.

Tässä reseptissä käytetyt Auran-tuotteet: