Paras pizza tuoretäytteillä

3:lle | Valmistusaika: 20 min + pohjan ja kastikkeen valmistus

Kun tehdään todellista priimaa kannattaa pizzan päälle latoa vain laadukkaimpia raaka-aineita, joita ei edes kannata välttämättä paistaa. Ilmakuivattu kinkku, kirsikkatomaatit ja rucola eivät vaadi uunia vaan lämpiävät mainiosti tulikuuman pizzan pinnalla. Paras pizza vaatii tietenkin parhaan pizzapohjan ja parhaan pizzakastikkeen, sekä tulikuuman pizzakiven onnistuakseen. Kokeile parhaan pizzan päälle myös vaikkapa graavikalaa tai tuoreita yrttejä!

Valkoinen pizza

1 annos parasta pizzapohjaa
1 annos parasta pizzakastiketta
350 g laadukasta mozzarellaa
250 g kirsikkatomaatteja
100 g ilmakuivattua kinkkua
30 g rucolaa
Auran Aiolimajoneesia
Auran Chilimajoneesia

Tee näin

Tee taikinasta kolme pizzapohjaa. Levitä pohjille pizzakastiketta ja revittyä mozzarellaa. Paista esilämmitetyllä pizzakivellä mahdollisimman kuumassa uunissa 3-8 minuuttia riippuen uunin kuumuudesta. Nosta kuuman pizzan päälle kirsikkatomaatin puolikkaita, ilmakuivattua kinkkua ja rucolaa. Viimeistele paras pizza Auran majoneeseilla.

Tässä reseptissä käytetyt Auran-tuotteet: