Pad Thai Tom Yam -kastikkeella

Kruunataan klassikko Tom Yum kastikkeella

Klassinen pad thai valmistuu nopeasti myös kotona. Perinteinen täyte ovat jättikatkaravut, mutta voit korvata ne yhtä hyvin myös esimerkiksi kanalla tai possulla. Nosta annos seuraavalle tasolle kruunaamalla se Auran Chilimajoneesilla

250 g leveitä riisinuudeleita

Kastike

2 rkl lime-mehua
2 rkl ruokosokeria
1 rkl kalakastiketta
1 rkl soijakastiketta

Lisäksi

2 rkl öljyä
1 paprika
½ chili
2 valkosipulin kynttä
2 kananmunaa
500 g isoja katkarapuja

2 kevätsipulia
ituja
korianteria
½ dl paahdettuja maapähkinöitä

Auran Chilimajoneesia

Tee näin

Keitä riisinuudelit pakkauksen ohjeen mukaan lähes kypsiksi. Sekoita lime-mehu, ruokosokeri, kalakastike ja soija. Viipaloi paprika sekä chili ja hienonna valkosipulit. Perkaa katkaravuista tarvittaessa kuoret ja suolet. Kuumennä öljy pannussa ja paista paprikat pehmeiksi. Lisää chilit ja valkosipulit ja kuullota hetki. Lisää katkaravut ja paista kunnes ne vaihtavat väriä punertaviksi. Siirrä kasvikset ja katkaravut pannun sivuun ja lisää vispatut kananmunat. Sekoita kunnes munat hyytyvät ja lisää sitten nuudelit ja kastike ja sekoita kunnolla. Koristele pad thai kevätsipulilla, iduilla, korianterilla ja maapähkinöillä, sekä Auran Chilimajoneesilla.

Tässä reseptissä käytetyt Auran-tuotteet: