Nopea ruisburger

4:lle | Valmistusaika: 30 min

Etsiessäsi terveellistä vaihtoehtoa mättöburgerille, tämä ruisleivän väliin tehty ruisburger possunfileellä on oiva vaihtoehto. Paista edellisen päivän keitetyistä perunoista vielä paistikkaat mukaan kuvioon ja nälkä on takuuvarmasti selätetty.

400 g keitettyjä perunoita
porsaan ulkofileepihviä
suolaa
pippuria
4 siivua savujuustoa
4 ruisleipää
Auran Paprikamajoneesi
16 viipaletta maustekurkkua
2 tomaattia
4 salaatinlehteä
1 punasipuli

Tee näin

Pilko ja paista keitetyistä perunoista paistinperunat. Mausta porsaan ulkofileepihvit suolalla ja pippurilla. Paista pihvit kypsiksi 2-4 minuuttia per puoli, riippuen pihvien paksuudesta. Sulata pihveille kääntämisen jälkeen savujuustoviipaleet. Paahda samalla pannulla myös ruisleivät tai käytä leivänpaahdinta. Voitele ruisleivät Auran Paprikamajoneesilla. Nosta pohjalle possunpihvi, päälle maustekurkkua, viipaloitua tomaattia, salaatinlehti, ohuita punasipuliviipaleita ja päälle ruisleivän puolikas. Tarjoile ruisburger paistinperunoiden kanssa.

Tässä reseptissä käytetyt Auran-tuotteet: