Lämpimät kinkkuvoileivät dijon-majoneesilla

4:lle | Valmistusaika 30 min

Kinkku, juusto, sinappi ja makea viikunahillo ovat täydellinen yhdistelmä. Voit käyttää leipien väliin joulukinkusta yli jääneet palat tai vaikka tuhtia palvikinkkusiivua. Juustona toimii sinihomejuuston sijaan myös lähes mikä vain joulun juustopöydästä yli jäänyt juusto. Viikunahillonkin voi hyvin korvata juustopöydästä jääneellä suosikkihillollasi.

Lämpimät kinkkuvoileivät dijon-majoneesilla

1 dl Auran Maustamatonta Majoneesia
1 rkl Auran dijon-sinappia
suolaa
mustapippuria
8 siivua maalaisleipää
4 rkl viikunahilloa
4 tuhtia siivua kinkkua
150 g sinihomejuustoa
voiteluun Auran Maustamatonta Majoneesia

Tee näin

Sekoita Auran majoneesiin dijon-sinappi ja mausta suolalla sekä pippurilla. Voitele puolet leivistä dijon-majoneesilla ja puolet viikunahillolla. Laita kinkkusiivu ja sinihomejuustoviipale dijon-majoneesilla voidellulle leivälle ja nosta päälle viikunahillolla voideltu leipä. Voitele kinkkuvoileipien paistopinnat vielä majoneesilla ja paista rapeaksi joko pannussa tai leipägrillissä kunnes juusto on sulanut.

Tässä reseptissä käytetyt Auralaiset