1 dl Auran Maustamatonta Majoneesia
1 rkl piparjuuritahnaa
½ rkl Auran mietoa sinappia
suolaa
mustapippuria
Kylmäsavulohi-karjalanpiirakat piparjuurimajoneesilla
8:lle | Valmistusaika 15 min
Pienet cocktail-karjalanpiirakat ovat herkullisia sormisyötäviä juhliin tai illanistujaisiin. Viimeistele piirakat Auran Maustamattomasta Majoneesista tehdyllä piparjuurimajoneesilla, kylmäsavulohella sekä pienillä sitruunasiivuilla ja ruohosipulilla.
Piparjuurimajoneesi
Lisäksi
8 cocktail-karjalanpiirakkaa
200 g kylmäsavulohta
2 siivua sitruunaa
ruohosipulia
Tee näin
Sekoita majoneesi, piparjuuritahna sekä Auran mieto sinappi keskenään. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Voitele karjalanpiirakat majoneesilla ja viimeistele kylmäsavulohella, kolmioiksi leikatuilla sitruunansiivuilla ja hienonnetulla ruohosipulilla.