Kylmäsavulohi-karjalanpiirakat piparjuurimajoneesilla

8:lle | Valmistusaika 15 min

Pienet cocktail-karjalanpiirakat ovat herkullisia sormisyötäviä juhliin tai illanistujaisiin. Viimeistele piirakat Auran Maustamattomasta Majoneesista tehdyllä piparjuurimajoneesilla, kylmäsavulohella sekä pienillä sitruunasiivuilla ja ruohosipulilla.

Piparjuurimajoneesi

1 dl Auran Maustamatonta Majoneesia
1 rkl piparjuuritahnaa
½ rkl Auran mietoa sinappia
suolaa
mustapippuria

Lisäksi

8 cocktail-karjalanpiirakkaa
200 g kylmäsavulohta
2 siivua sitruunaa
ruohosipulia

Tee näin

Sekoita majoneesi, piparjuuritahna sekä Auran mieto sinappi keskenään. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Voitele karjalanpiirakat majoneesilla ja viimeistele kylmäsavulohella, kolmioiksi leikatuilla sitruunansiivuilla ja hienonnetulla ruohosipulilla.

Tässä reseptissä käytetyt Auralaiset