500 g jauhettua Black Angus tai Wagyu-naudan etuselkää
suolaa
mustapippuria
2–4 kokonaista hummeria
4 briossisämpylää
4–8 pihvitomaatin siivua
4 tammenlehti salaatinlehteä
8 siivua pekonia
Auran Ranch burgerkastiketta
4 tl hunajaa
tilkka vettä
4 tl syötävää kultahilettä
Kultainen Surf & Turf Burger
4:lle | Valmistusaika: 30 min
Hummeria burgerin välissä, yes please!
Kun haluat löydä hommat reilusti överiksi voit lyödä burgerin väliin reilun määrän hummeria ja koristella briossin kullalla! Jos haluat selvitä helpommalla, täytä hummeriburger valmiiksi kypsennetyllä hummerilla.
Tee näin
Muotoile jauhelihasta neljä pihviä ja mausta suolalla sekä mustapippurilla. Paista pihvit kuumassa pannussa tai grillissä haluamaasi kypsyyteen noin 4–5 minuuttia per puoli jos tavoitteena on medium. Keitä hummerit, jos ostit raakoja hummereita. Avaa hummeri ja ota lihat talteen. Paahda briossin leikkauspinnat ja paista pekonit. Voitele pohja ja kansi Auran Ranchilla, laita väliin pihvi, pekoni, tomaatti, salaatti sekä hummeri ja nosta päälle kansi. Sekoita hunajaan pieni tilkka vettä niin että hunajaa on helpompi sivellä, ja voitele seoksella sämpylän kansi. Viimeistele hummeriburger ripottelemalla pinnalle kultahilettä.