6 pientä maissitortillaa
öljyä
3–4 lehteä cosmopolitan- tai romainesalaattia
1 tomaatti
½ avokado
1 pss Auran Kana Tex Mex -täytettä
50 g fetajuustoa
Kanatostadat
2:lle | Valmistusaika: 30 min
Tostada on alkuperäinen versio rapeasta maissitacosta. Litteän tostadan päälle on helppo kasata reilusti täytettä – vaikka vähän liikaakin. Kanatostadat ovat erinomaisia alkupaloja tai biletarjottavia, kunhan pitää tarpeeksi lautasliinoja lähettyvillä. Voit käyttää myös pienimpiä mahdollisia vehnätortilloja, mutta autenttisimmillaan tostadat valmistetaan maissitortilloista.
Viimeistelyyn
Auran Spicy Tomato Tex Mex -kastiketta
tai
Auran Chilimajoneesia
tuoretta korianteria
Tee näin
Paista maissitortilloja reilussa öljyssä noin minuutti per puoli. Pilko salaatti ohuiksi suikaleiksi, tomaatti ja avokado kuutioiksi. Lämmitä täyte pakkauksen ohjeen mukaan. Kasaa rapealle tortillalle ensin Auran Kana Tex Mex -täytettä, sitten salaattia, avokado- ja tomaattikuutioita ja murustettua fetaa. Viimeistele kanatostadat Auran Spicy Tomato Tex Mex -kastikkeella tai Auran Chilimajoneesilla ja korianterilla.