K-Dog eli Korean Hot Dog

3:lle | Valmistusaika: 45 min

Korealaiset ruoat ovat löytäneet tiensä myös Suomeen! Övereimmästä päästä on ehdottomasti niin sanottu K-Dog eli korealainen hodari, jonka sisältä löytyy nakin lisäksi myös mozzarellaa. Koreassa Hot Dog eli K-Dog päällystetään sokerin, ketsupin, sinapin ja majoneesin kombolla, mutta jos haluat aloittaa varovasti voit jättää osan päällisistä pois.

Taikina

3 dl vehnäjauhoja
2 rkl sokeria
½ tl suolaa
2 tl leivinjauhetta
2½ dl maitoa 
1 kananmuna 

3 paksua nakkia
250 g kovaa tankomaista mozzarellaa
2 dl panko-korppujauhoja
rypsiöljyä paistamiseen 

Päälle

kidesokeria
Auran Ketsuppia
Auran Makeaa Sinappia
Auran Sriracha majoneesia 

Tee näin

Valmista taikina sekoittamalla keskenään kuivat aineet. Vatkaa kananmuna sekaisin maidon kanssa ja lisää jauhot vähitellen maito-munaseokseen. Sekoita taikina tasaiseksi.  

Puolita nakit ja leikkaa mozzarellasta samankokoisia tankoja. Pujota grillitikkuun ensin puolikas nakki noin puoleen väliin tikkua. Pujota mozzarella nakin perään niin, että tuotteet koskevat toisiinsa. Upota tikku taikinaan ja pyöritä taikinoitu hot dog huolellisesti pankojauhoissa. 

Lämmitä rypsiöljy kattilassa tai frittikeittimessä 180-asteiseksi ja upota hot dogit öljyyn. Syväpaista noin 2,5 minuuttia tai kunnes ovat kullanruskeita. Viimeistele K-Dog välittömästi kidesokerilla ja tarjoa Auran Ketsupin, Sinapin ja Sriracha-majoneesin kanssa.