1 annos nopeaa pizzapohjaa
1 annos nopeaa pizzakastiketta
200 g joulukinkkua
300 g juustoraastetta (voit käyttää sekaisin erilaisia joulun juustopöydästä jääneitä juustoja)
4-6:lle | Valmistusaika: 30 min + 45 min taikina
Joulun ajan jälkimainingeissa jääkaapista saattaa löytyä pala kinkkua, joka ei enää painu alas pelkän sinapin avulla. Joulupöydästä ylijääneistä ruoista saakin rakennettua halutessaan varsin herkullisen kinkkupizzan. Juustolautasen juustot raasteeksi, muut juustopöydän lisukkeet kinkun seuraksi pizzan päälle ja ääntä kohti.
1 annos nopeaa pizzapohjaa
1 annos nopeaa pizzakastiketta
200 g joulukinkkua
300 g juustoraastetta (voit käyttää sekaisin erilaisia joulun juustopöydästä jääneitä juustoja)
oliiveja
aurinkokuivattuja tomaatteja
artisokan sydämiä
säilöttyjä chilejä tai paprikoita
marinoituja valkosipulinkynsiä
kapriksia
Auran Aiolimajoneesia
tuoretta basilikaa
Kauli nopea pizzapohja uunipellin kokoiseksi. Levitä pohjalle pizzakastike. Leikkaa kinkku suikaleiksi ja paloittele muut mahdolliset täytteet, jos ne ovat isoina paloina. Levitä pohjalle kinkku, täytteet ja lopuksi päälle juustoraaste. Paista pizza 175-asteisessa uunissa 20–30 minuuttia kunnes pohja on kypsä ja täytteet ovat ottaneet väriä. Viimeistele kinkkupizza Auran Aiolimajoneesilla ja tuoreella basilikalla.