Devilled eggs

6-12:lle | Valmistusaika: 25 min

Devilled eggs on täytettyjen kananmunien amerikanserkku eli jenkkien nyyttikestien ja grillikutsujen klassikko. Yleensä kalalla tai ravuilla täytettynä se on tuttu myös suomalaisista perhejuhlista. Devilled eggs on helppo tuunata oman maun mukaan sopivalla majoneesilla.

Viimeistelyyn

100 g laadukasta pestoa
ruohosipulia

Tee näin

Valmista haluamasi maustettu majoneesi. Keitä kananmunat koviksi, noin 8 minuuttia kiehuvassa vedessä. Jäähdytä, halkaise ja poista keltuaiset kulhoon lusikalla. Sekoita keltuaiset ja majoneesi tasaiseksi haarukalla. Pursota tai nosta lusikalla täyte tyhjiin munanpuolikkaisiin. Viimeistele devilled eggs täytteisiin sopivilla koristeilla.

Tässä reseptissä käytetyt Auralaiset