Currywurst

4:lle | Valmistusaika: 20 min

Currywurst saattaa kuulostaa eksoottiselta, mutta kun sen makuun pääsee, iskee himo tasaisin väliajoin. Berliiniläinen katuruokaklassikko on helppo valmistaa kotonakin, sillä saksalaistyylisiä possumakkaroita saa jo kaikista hyvin varustelluista ruokakaupoista. Auran ketsupin sekaan curryjauhetta ja muita mausteita, reilu läjä makkaraa ja ranskalaisia, ja ei muuta kuin ääntä kohti.

1 dl Auran Ketchup tai Auran Kevyempi Ketchup
2 tl curryjauhetta
1 tl savupaprikajauhetta
½ tl sipulijauhetta
ripaus cayennepippuria
4 saksalaista possumakkaraa (esim. bratwurst)
4 annosta ranskalaisia perunoita
1 kevätsipuli

Tee näin

Sekoita ketsuppi ja mausteet. Leikkaa makkaroihin viillot ja paista joko pannulla tai grillissä. Kypsennä ranskalaiset ohjeen mukaan. Tarjoile paloitellut makkarat curryketsupin ja ranskalaisten kanssa. Koristele currywurst curryjauheella ja viipaloidulla kevätsipulilla.

Tässä reseptissä käytetyt Auran-tuotteet: