Cheese Lovers Burger eli Jucy Lucy

8:lle | Valmistusaika: 45 min + sämpylöiden valmistus

Jucy Lucyn pihvi on jo yksinään täydellinen juustoinen yllätys. Jauhelihan väliin laitetaan kunnon siivu cheddaria. Todellinen juuston rakastaja sipaisee myös pihvin päälle siivun juustoa ja kruunaa koko komeuden käärimällä pekonilla päällystetyn sipulirenkaan sisällekin juustoa. Tämä Cheese Lovers Burger on juuston rakastajan unelma!

Sipulirenkaat

4 isoa sipulia
8 siivua emmental-juustoa
16 siivua pekonia 

Pihvit

1200 g naudan jauhelihaa
8 siivua cheddarjuustoa
16 siivua Provolone-juustoa
suolaa
pippuria 

Lisäksi

8 perunasämpylää 
Auran Ranch Burgerkastiketta
12 lehteä jäävuorisalaattia suikaloituna
16 siivua tomaattia
32 siivua maustekurkkua 

Tee näin

Leikkaa isoista sipuleista kahdeksan n. 2 cm paksuista siivua. Irrota siivuista kolme ulointa kerrosta ja erottele nämä vielä keskenään. Ota keskimmäiset renkaat sivuun. Leikkaa emmentaljuustosta 2 cm leveitä kaistaleita ja aseta ne keskimmäisen sipulirenkaan paikalle, uloimman ja kolmannen sipulirenkaan väliin. 1 siivu emmentalia per sipulirengas. Tämän jälkeen kääri koko komeus pekoniin pujottamalla pekonia renkaan silmukan läpi. Lämmitä uuni 200-asteiseksi ja paista n. 15 minuuttia tai kunnes pekoni on kauniin ruskeaa. 

Jaa jauheliha 16 tasakokoiseen palloon. Litistä jokainen pallo ohueksi levyksi. Aseta cheddarsiivut neljän pihvin päälle ja nosta toinen levy jauhelihaa kunkin juuston päälle. Painele reunat kiinni huolellisesti niin, että pihvien sisälle jää juustosydän. Voit tarvittaessa taitella juustoviipaleita sopimaan pihvien sisälle. Laita suolaa ja pippuria pihvien molemmin puolin ja paista pihvejä noin 4 minuuttia per puoli. Kääntämisen jälkeen lisää paistetulle pinnalle kaksi siivua Provolone-juustoa ja anna sulaa.  

Puolita ja paahda perunasämpylät leikkauspinnalta pannulla. Levitä sämpylän pohjalle Auran Ranch Burgerkastiketta, suikaloitua jäävuorisalaattia ja tomaattia. Lisää tämän jälkeen paistettu pihvi, suolakurkut ja sipulirengas. Viimeistele Cheese Lovers Burgerit Auran Ranch Burgerkastikkeella voidellulla kannella. 

Tässä reseptissä käytetyt Auralaiset