4 ohutta kanan fileepihviä
suolaa
mustapippuria
4 valmista hampurilaissämpylää
Auran Aiolimajoneesia
50 g parmesaanilastuja
4–8 lehteä romaine-salaattia
½ sitruuna
Caesar-kanaburger
4:lle | Valmistusaika: 20 min
Caesarsalaatti on klassikko, joka on parhaimmillaan minimimäärällä laadukkaita raaka-aineita. Helpoiten caesar taittuu burgeriksi kanafileellä. Auran valmis caesarmajoneesi takaa tutun maun ja rapea sämpylä korvaa krutongit. Lisäksi raikasta romaine-salaattia sekä parmesaanilastuja ja homma on sillä selvä.
Tee näin
Mausta kanan fileepihvit suolalla ja mustapippurilla. Paista kypsiksi kuumassa öljytyssä pannussa noin 2–4 minuuttia per puoli. Paahda hampurilaissämpylät kullanruskeiksi. Voitele sämpylät Auran aiolimajoneesilla, nosta pohjalle kanan fileepihvi ja purista päälle sitruunaa. Kokoa caesar-kanaburger nostamalla kanafileen päälle romaine-salaattia, parmesaanilastuja ja sämpylän kansi.