Buffalo Broiskuburger

4:lle | Valmistusaika: 40 min

Kun et osaa päättää olisiko päivän ruokavaliossa siivet vai hampurilaisen, kannattaa testata Buffalo-broiskuburgeria, joka lainaa makuja perinteisistä kanansiipien lisukkeista. Selleri, porkkana, aurajuusto ja tulinen wings-kastike toimivat täydellisesti myös burgerin välissä.

Broilerpihvit

400 g broilerinjauhelihaa
1 tl valkosipulijauhetta
1 tl sipulijauhetta
½ tl paprikajauhetta
2 rkl wings-kastiketta
10 kpl ruohosipulia
suolaa
mustapippuria

Lisäksi

1 porkkana
2 varsisellerin vartta

4 seesamsämpylää (katso resepti tai käytä valmiita)
Auran Ranch burgerkastiketta
4 rkl wings-kastiketta
80 g sinihomejuustomurua

400 g ristikkoperunoita

Tee näin

Mausta broilerinjauheliha valkosipulijauheella, sipulijauheella, paprikajauheella, wings-kastikkeella, hienonnetulla ruohosipulilla, suolalla ja mustapippurilla. Muotoile pihveiksi ja paista kypsiksi kuumassa öljytyssä pannussa noin 4­–6 minuuttia per puoli.

Kuori porkkana ja leikkaa porkkanasta sekä varsiselleristä kuorimaveitsellä pitkiä ohuita lastuja.

Voit käyttää joko reseptin mukaan valmistettuja seesamsämpylöitä tai valmiita kaupan sämpylöitä. Paahda puolitettujen seesamsämpylöiden leikkauspinta uunissa tai pannulla. Levitä pohjalle Auran Ranch burgerkastiketta, nosta päälle pihvi ja levitä sille wings-kastiketta. Ripottele pihville sinihomejuustomuruja ja aseta päälle porkkana- ja sellerilastuja. Voitele sämpylän kansi Auran Ranch burgerkastikkeella ja aseta päällimmäiseksi. Tarjoile pakkauksen ohjeen mukaan valmistettujen ristikkoperunoiden kanssa.

Tässä reseptissä käytetyt Auran-tuotteet: