pieni pala punakaalia
2 rkl punaviinietikkaa
3 rkl sokeria
4 rkl vettä
Bratwurst-minihodarit sinappimajoneesilla
4-6:lle | Valmistusaika: 30 min
Kirpeä punasipuli ja täyteläinen majoneesi ovat pettämätön kombo tuhdin bratwurstin seuraksi. Minihodareita kannattaa varata reilusti, sillä ne häviävät nopeasti parempiin suihin.
Pikkelöity punakaali
18 minisuolakurkkua
1–2 rkl Auran Sinappi Dijon
½ rkl hunajaa
1 dl Auran Täysmajoneesia
12 kpl minibratwursteja
12 pientä hotdog-sämpylää
versosalaattia
Tee näin
Leikkaa punakaali ohuiksi suikaleiksi. Sekoita punaviinietikka, sokeri ja vesi niin, että sokeri sulaa. Sekoita punakaali nesteeseen reilusti puristellen. Halkaise suolakurkut ja sekoita dijonsinappi sekä hunaja majoneesiin. Paista bratwurstit pannulla tai grillissä niin, että makkarat saavat kunnolla väriä. Lämmitä hotdog-sämpylät ja täytä dijonmajoneesilla, bratwursteilla, punakaalilla ja suolakurkuilla. Viimeistele minihodarit versosalaatilla.