Bratwurst-minihodarit sinappimajoneesilla

4-6:lle | Valmistusaika: 30 min

Kirpeä punasipuli ja täyteläinen majoneesi ovat pettämätön kombo tuhdin bratwurstin seuraksi. Minihodareita kannattaa varata reilusti, sillä ne häviävät nopeasti parempiin suihin.

Pikkelöity punakaali

pieni pala punakaalia
2 rkl punaviinietikkaa
3 rkl sokeria
4 rkl vettä

18 minisuolakurkkua
1–2 rkl Auran Sinappi Dijon
½ rkl hunajaa
1 dl Auran Täysmajoneesia
12 kpl minibratwursteja
12 pientä hotdog-sämpylää
versosalaattia

Tee näin

Leikkaa punakaali ohuiksi suikaleiksi. Sekoita punaviinietikka, sokeri ja vesi niin, että sokeri sulaa. Sekoita punakaali nesteeseen reilusti puristellen. Halkaise suolakurkut ja sekoita dijonsinappi sekä hunaja majoneesiin. Paista bratwurstit pannulla tai grillissä niin, että makkarat saavat kunnolla väriä. Lämmitä hotdog-sämpylät ja täytä dijonmajoneesilla, bratwursteilla, punakaalilla ja suolakurkuilla. Viimeistele minihodarit versosalaatilla.

Tässä reseptissä käytetyt Auran-tuotteet: