BBQ hot dog

8:lle | Valmistusaika: 1 h

Hodarit ovat helppo ja nopea herkku loputtomilla variointimahdollisuuksilla. Auran kastikkeista lähes kaikki puolustavat paikkaansa hot dogin välissä.

Pikkelöity punakaali

¼ punakaali
½ dl punaviinietikkaa
1 dl sokeria
1½ dl vettä

1 kevätsipuli
8 chorizonakkia
8 tummaa hodarisämpylää
1 dl Auran Makea Sinappi
Auran Ranch Burgerkastiketta

Tee näin

Leikkaa punakaali ohuiksi suikaleiksi. Sekoita etikka, sokeri ja vesi niin, että sokeri sulaa. Lisää joukkoon punakaali ja anna marinoitua vähintään tunti.

Viipaloi kevätsipuli. Grillaa chorizonakit ja lämmitä sämpylät joko grillissä tai mikrossa. Pursota sämpylään sinappia sekä burgerkastiketta ja täytä chorizonakilla sekä pikkelöidyllä punakaalilla. Viimeistele hot dog kevätsipuliviipaleilla.

Tässä reseptissä käytetyt Auralaiset