BBQ hot dog

8:lle | Valmistusaika: 1 h

Hodarit ovat helppo ja nopea herkku loputtomilla variointimahdollisuuksilla. Auran kastikkeista lähes kaikki puolustavat paikkaansa hot dogin välissä, mutta tähän BBQ-versioon sopii erityisesti Auran uusi BBQ-sinappi.

Pikkelöity punakaali

¼ punakaali
½ dl punaviinietikkaa
1 dl sokeria
1½ dl vettä

1 kevätsipuli
8 chorizonakkia
8 tummaa hodarisämpylää
Auran BBQ-sinappia
Auran Paprikamajoneesia

Tee näin

Leikkaa punakaali ohuiksi suikaleiksi. Sekoita etikka, sokeri ja vesi niin, että sokeri sulaa. Lisää joukkoon punakaali ja anna marinoitua vähintään tunti.

Viipaloi kevätsipuli. Grillaa chorizonakit ja lämmitä sämpylät joko grillissä tai mikrossa. Pursota sämpylään Auran BBQ-sinappia sekä Auran paprikamajoneesia ja täytä chorizonakilla sekä pikkelöidyllä punakaalilla. Viimeistele hot dog kevätsipuliviipaleilla.

Tässä reseptissä käytetyt Auralaiset