Skip to main content

Atomic Fallout saattaa olla maailman tulisin purilainen. Hampurilainen on niin tulinen että ruokailijan täytyy todistaa olevansa 18, täyttää vastuuvapautustodistus ja käyttää suojahanskoja ennen kuin he edes saavat koskea hampurilaiseen. Tulisessa burgerissa on salainen kastike joka sisältää kahta maailman tulisinta chiliä, Naga Bhut Jolokia, joka tunnetaan myös Ghost Chilinä sekä Scotch Bonnetia.

Noin miljoonan Scovillen hampurilainen on noin 40 kertaa tulisempaa kuin normaali Tabasco-kastike. Ja jollei tulisuus riitä, on ateria myös erittäin täyttävä. Hampurilainen sisältää 500 gramman pihvin, 500 grammaa juustoa, sämpylöinä on kaksi uppopaistettua pizzan palaa sekä kylkiäisenä tripla-annos chiliranskalaisia. Tulisen haasteen ovat keksineet Martin Bunce ja James Reilly. Atomic Burgerin omistajat Bristolissa haastavat ruokailijoita suoriutumaan hampurilaisesta alle tunnissa. Ne jotka onnistuvat syömään 25 punnan hampurilaisen saavat t-paidan ja nimensä ravintolan wall-of-flameen.

Martin Bunce, toinen Atomic Burgerin omistajista sanoi että hampurilainen on todistautunut hyväksi haasteeksi uskaliaille yrittäjille. Hän sanoo burgerin olleen aluksi neljän viikon kampanja, jonka perään kuitenkin kyseltiin niin paljon, että se muodostui pysyväksi osaksi menua. Kastike hampurilaisessa sisältää monia eri chilejä kuten Ghost Chili ja Scotch Bonnet. Mutta se mikä tekee siitä erittäin tulisen on Ghost Chilin uute joka sisältää 4.2 miljoonaa Scovillea.

Noin 500 ihmistä on yrittänyt haastetta, mutta vain 10% on onnistunut syömään koko annoksen.  Heillä on ollut monia eri reaktiota, jotkut ovat ottaneet yhden haukun eikä pystyneet syömään enempää ja jotkut eivät ole saaneet tarpeekseen.