Skip to main content

Japanin uusin omituinen burgertrendi on hampurilaisen tunkeminen pillin läpi. Syy on tosin edelleen hieman hämäränpeitossa.

Kun siis ostat pikaruokaravintolasta hampurilaisen ja juoman, tunget ensin burgerin pillin läpi ja sen jälkeen pillin juomaan. Voit toki koittaa laittaa pillin ensin juomaan ja sitten burgerin läpi pillistä, mutta siitä syntyy melkoinen sotku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by moe (@im_mmoe) on

Burgerin tunkeminen pillin läpi tosin jättää palan purilaista pillin sisään, mikä on melko ällöttävää. Voit joko puhaltaa purilaisen palan pillin läpi ennen pillin laittamista juomaan tai sitten nauttia juoman purilaisen palan läpi.

Trendistä koituvat hyödyt ovat hieman kyseenalaiset. Periaatteessa burgeria voi syödä ilman käsiä pillin varresta, mutta se näyttää ja tuntuu todella kummalliselta ja oudolta. Lisäksi kun olet ehtinyt haukata renkaan burgerin ympäriltä, on loppu mahdotonta nauttia ilman että otat pillin pois. Niinpä burgertrendi on syntynyt luultavasti ainoastaan ulkonäöllisistä syistä.

Jos siis haluat ottaa omituisia kuvia Instagramiin, kannattaa kokeilla tätä kikkaa. Muuten kannattaa pysyä perinteisissä burgerin nauttimistavoissa.

Lue alkuperäinen artikkeli!