Skip to main content

Saatat olla kuullut japanilaistyylisestä MOS Burger -hampurilaisketjusta. 1972 avattu ketju on löytänyt seuraajia sekä Japanista että sen ulkopuolelta. Jos et ole vielä testannut MOS Burgeria kannattaa ketju ja erityisesti riisihampurilainen ehdottomasti ottaa kokeiluun jos ravintola sattuu kohdalle.

1972 kehitetty MOS Burger kasvoi erittäin suosituksi erittäin nopeasti, johtuen ravintolan poikkeuksellisista hampurilaisista, jotka on suunniteltu erityisesti japanilaiseen makuun. Tosin ketju löydettiin myös Japanin ulkopuolella nopeasti ja on sittemmin laajentunut.

Ravintolan kuuluisin hampurilainen on The Mos Burger, joka maksaa noin 370 yeniä (3€). Jos olet ensimmäistä kertaaa Mos Burgerissa, kannattaa se ehdottomasti testata. Aterioihin kuuluu burgerin lisäksi ranskalaiset perunat, sipulirenkaat tai salaatti ja juoma.

Yksi kiinnostavimmista hampurilaisista on kuitenkinriisiburger! Valitse täytteeksi joko liha, kasvis tai merenelävät. Burgeri on lisäksi gluteeniton. Saat jopa hampurilaisen pyydettäessä myös käärittynä salaattiin.

Myös Ebi Burger on kokeilemisen arvoinen. Uppopaistettu katkarapupihvi viimeistellään coleslaw’lla ja talon majoneesilla. Testiin kannattaa laittaa myös possun ja naudan yhdistelmäburger, jossa käytetään lähituotettuja lihoja.

Menussa on paljon muitakin ruokia kuten chilihodareita, soijahampurilaisia, porsaankyljysburgereita, kanapurilaisia, kalahampurilaisia ja paljon muuta. Ja löytyy listalta toki myös täysi aamupalamenu.

Miksi MOS Burger sitten on niin suosittu ulkomaalaisten keskuudessa? Koska he ovat suunnitelleet menun jossa on Japanilaistyylisiä ruokia ja sitten yhdistäneet ne hampurilaisiin!

Lue alkuperäinen artikkeli.