Skip to main content

Unohda shampanja ja kaviaari, tässä on burger jolla on maailman kalleimman hampurilaisen titteli.

Jos haluat maistaa palan todellista yltäkylläisyyttä, kannattaa pakata matkalaukku, sillä maailman kallein hampurilainen on tarjolla vain De Daltons Dinerissä Hollannissa.

Jos haluat tehdä romanttisesta illasta todella mieleenpainuvan on hollantilaisen Robert Jan de Veenin tarkasti mietitty ja erityisyleellinen ”The Golden Boy” -burgeri varma valinta.

Melkein 6000 euron burgeri valmistetaan parhaista raaka-aineista, mukaanlukien A5 Wagyu -lihasta, kuningasravusta, beluga kaviaarista, vuosikerta iberico-kinkusta, savustetusta ankanmunamajoneesista, valkoisesta tryffelista, kopi luwak kahvilla maustetusta bbq-kastikkeesta, matcha-teessä pikkelöidystä tiikeritomaatista ja ja Dom Perignonilla maustetuista kultaisista sämpylöistä.

Burger tarjoillaan lautasella viskisavun kanssa, jotta kokemus on varmasti Instagramin arvoinen. Burger pitää varata pari viikkoa etukäteen ja varausmaksu on vajaat 900 euroa.

Burgerin luoja kertoo purilaisen eri elementtien täydentävän toisiaan täydellisesti ja makujen olevan erityisen intensiivisiä. Purilainen on tällä hetkellä Guinness World Records -kirjan maailmanennätyksen haltija kalleimpana hampurilaisena.

Lue alkuperäinen artikkeli.