Lämpimät voileivät

4:lle | Valmistusaika: 20 min

Lämpimät voileivät ovat koti-iltojen klassikko, josta jokaisella meistä on omat lämpimät muistonsa ja suosikkitäytteensä. Voit kokeilla tonnikalan tilalle vaikkapa kinkkua tai kanaa. Ananakset voit vaihtaa tomaattiin tai vaikka persikkaan ja juustoraasteen lisäksi esimerkiksi feta tai sinihomejuusto sopivat täydellisesti leipien päälle.

8 palaa paahtoleipää
2 prk tonnikalaa
1 prk ananaspaloja
4 rkl ketsuppia
suolaa
mustapippuria
150 g juustoraastetta
1 kananmuna
Auran Chilimajoneesia tai
Auran Aiolimajoneesia

Tee näin

Asettele paahtoleivät uunipellille. Valuta tonnikalat ja ananakset. Voitele leivät ketsupilla ja levitä päälle tonnikala ja ananaspalat. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Sekoita juustoraaste ja kananmuna ja levitä leipien päälle. Paista lämpimät voileivät 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia kunnes juusto on ruskistunut. Viimeistele lämpimät voileivät Auran majoneesilla.

Tässä reseptissä käytetyt Auralaiset