Skip to main content

Burgerisi ansaitsee olla paras mahdollinen versio itsestään. Tässä kuusi tapaa, joilla burgeri paranee entisestään.

Täydellisen burgerin väliin tarvitaan tietysti täydelliset täytteet. Unohda kelmuun pakattu sulatejuusto ja perusketsuppi. Burgerisi ansaitsee parempaa. Joten kokeile nämä kuusi tapaa parantaa purilaista.

Juusto

Unohda cheddar ja emmental ja kokeile tuoretta mozzarellaa tai voimakasta stiltonia. Edistyneemmät juustoaddiksit voivan kokeilla jotakin vieläkin vahvempaa kuten Époisses.

Pekoni

Glaseeraus! Vetele pekoniviipalaillesi esimerkiksi mango chutney’tä tai chilillä maustettua hunajaa.

Avokado

Jos haluat avokadoa joka suupalalle, päälystä purilainen jalapenolla maustetulla avokadotahnalla tai maukkaalla avokadoaiolilla.

Ketsuppi

Saat vietyä ketsupin seuraavalle levelille tekemällä omasi esim. tällä reseptillä. Voit toki maustaa ketsupin vielä erikseen chilillä tai hakea netistä loputtomasti vaihtoehtoja esimeriksi cajun-vaikutteisesta sofrito-ketsupista erikoiseen curry-aprikoosiketsuppiin.

Sinappi

Sinappiakin on helppo tehdä kotona. Mausteinen olutsinappi vie sinapinhimosi aivan uusille urille ja toimii myös makkaran kanssa.

Sipuli

Raa’an sipulin sijaan kannattaa kokeilla rapeita sipulirenkaita purilaisen välissä – erityisesti BBQ-kastikkeen kanssa. Tai lisää makeutta burgeriin itse tehdyllä punasipulihillokkeella.

Lue alkuperäinen artikkeli.