400 g hyvälaatuista jauhelihaa naudan etuselästä
60 g kaviaaria, hyvälaatuista mätiä tai kaviaarin kaltaista merilevävalmistetta
1 rkl Worcestershire-kastiketta
suolaa
mustapippuria
Kaviaariburger
4:lle | Valmistusaika: 20 min
Jos haluat päästä kunnon ökyilyn makuun ilman suurempaa duunia, voit sekoittaa burgeriisi surf&turf-tyylillä satsin kaviaaria. Kaviaarin koostumus toimii hauskana yksityiskohtana ja maku sopii yllättävän hyvin burgerin lisukkeeksi. Kohtuuhintaisemman kaviaariburgerin saat käyttämällä kaviaarin tilalla joko merileväkaviaaria tai kalanmätiä.
Jauhelihapihvit
Lisäksi
½ dl ranskankermaa
½ dl Auran majoneesi
4 valmista briossisämpylää
4 salaatinlehteä
4 ohutta siivua punasipulia
Tee näin
Sekoita jauhelihaan noin kolmasosa kaviaaria ja worcestershire-kastike. Mausta suolalla ja pippurilla. Muotoile neljä pihviä ja paista kuumassa öljytyssä pannussa tai grillissä 3–4 minuuttia per puoli medium-kypsiksi.
Sekoita loput kaviaarit, ranskankerma ja Auran majoneesi. Paahda puolitettujen briossien leikkauspinta pannussa, grillissä tai uunissa. Nosta pohjalle salaatinlehti, pihvi, kaviaarikastiketta ja punasipulia. Nauti kaviaariburger kylmän kuohuviinin kera.