Skip to main content

Las Vegasissa sijaitsevan Heart Attack Grill (sydänkohtausgrilli) -ravintolan omistaja tietää ravintolansa ruuan olevan vaarallista ja toivoo sen vähentävän ihmisten roskaruuan syömistä. Kun ravintolan listalla on 10 000 kaloria sisältävä “nelinkertainen ohitusleikkaus burgeri”, on selvää että nimellä halutaan shokeeraamisen lisäksi varoittaa kuluttajia. Ja nyt ravintolan omistaja on vienyt asian vielä askeleen pidemmälle esittelemällä televisiossa entisen asiakkaansa tuhkia. Asiakas kuoli ravintolassa osuvasti sydänkohtaukseen.

Heart Attack Grillin sujuvapuheinen omistaja Jon Basso huomauttaa televisiossa olevansa mahdollisesti maailman ainut rehellinen ravintoloitsija, joka kertoo suoraan tuotteidensa vaarallisuudesta. Samalla hän esittelee sydänkohtaukseen ravintolassa kuolleen asiakkaan tuhkia muovipussissa ja toivoo että myös Burger King ja McDonalds kertoisivat tarjoamiensa ruokien vaaroista.

Kun haastattelija pitää Basson mukanaan tuomia tuhkia vähintäänkin synkkänä yksityiskohtana, kertoo mies pitävänsä koko pikaruokakulttuuria synkkänä ilmiönä.

Ja vaikka tuhkien esittely onkin erityisen pitkälle vietyä jopa Heart Attack Grill -nimisen paikan omistajalta, ei Basso ole ennenkään asiaa piilotellut. Yleensä mies pukeutuu ravintolassaan lääkäritakkiin, jotta asiakkaat muistavat ruuan vaarat ja on aiemmin sanonut asiakkaidensa olevan erikoislaatuisia riskinottajia. Lisäksi yli 150 kiloiset syövät Heart Attack Grillissä ilmaiseksi. Näin ollen kenellekään ei liene yllätys, että ravintolassa on kuollut jo useampi ihminen.

Basso toteaa silti edelleen yrittävänsä opettaa ihmisille terveellisen ruuan merkityksestä epäterveellisen ja epärehellisen bisneksen keskellä. Hän ei halua kenenkään kuolevan ravintolassaan ja sanookin että olisi onnellisin jos Heart Attack Grillissä ei olisi yhtään asiakasta vaan ihmiset olisivat oppineet läksynsä. Tosin toistaiseksi hän vielä tienaa hyvin vitsailemalla ruokansa vaaroista. Mutta ainakin mies on rehellinen.

Lue alkuperäinen artikkeli.