Halloumi burger

4:lle | Valmistusaika: 45 min

Hedelmäinen ja hyvällä potkulla varustettu Auran Sriracha burgerkastike vaatii kylkeensä jotain tuhtia ja rasvaista. Halloumi onkin täydellinen pari kastikkeelle! Kasaa burger briossisämpylään ja viimeistele ananassalsalla, jonka voit kiireisenä päivänä tehdä tuoreista kasviksista tai tuunata vielä pidemmälle grillaamalla kasvikset.

Ananassalsa

¼ ananas
½ punainen paprika
½ pieni punasipuli
10 oksaa korianteria
½ pieni jalapeno
½ limen mehu
1 tl sokeri
suolaa

4 briossisämpylää (joko valmiita tai katso resepti tästä)
2 pkt halloumijuustoa
4 salaatinlehteä
Auran Sriracha Burgerkastiketta

Tee näin

Grillaa ensin paloiteltuihin ananakseen, paprikaan ja punasipuliin reilut grilliraidat. Kuutioi ananas, paprika ja punasipuli pieniksi kuutioiksi. Hienonna korianteri ja jalapeno. Sekoita kaikki salsan ainekset kulhossa ja anna maustua hetki.

Halkaise briossit ja paahda leikkuupinnat pannulla tai grillissä. Viipaloi halloumijuusto ja paista öljytyssä pannussa tai grillissä kullanruskeiksi. Levitä briossin pohjalle ja kanteen Sriracha burgerkastiketta. Aseta pohjalle halloumia ja päälle salaatinlehti ja ananassalsaa. Viimeistele halloumi burger sämpylän kannella.

Tässä reseptissä käytetyt Auralaiset