Skip to main content

Mikä auran kastike oli sun suosikki?
Vastaa ja voita uutuuskastikkeet!

[burger-contest]

Säännöt

KILPAILUN SÄÄNNÖT

1. Järjestäjä

OY LUNDEN AB JALOSTAJA

Pansiontie 45 | 20210 Turku | Puh. 010 3207 800 | kuluttajapalvelu@auran.fi

Järjestäjä voi järjestää kilpailun yhdessä toisen kaupallisen yhteistyökumppanin/yhteistyökumppaneiden kanssa, joiden nimet on ilmoitettu kilpailun yhteydessä. Lue lisää kohdasta yhteistyökumppanit.

2. Osallistumiskelpoisuus (kuka voi osallistua?)

Kilpailuun voi osallistua kaikki yksityishenkilöt. Kilpailuun ei voi osallistua järjestäjän, tai järjestäjän yhteistyökumppanin palveluksessa olevia, jotka osallistuvat tämän kilpailun järjestämiseen tai heidän perheenjäseniään.

3. Osallistumisaika

11.–21.6.2021

4. Kilpailuun osallistuminen (kuinka voin osallistua kilpailuun?)

Kilpailuun osallistuminen tapahtuu täyttämällä oheinen vastauslomake.

5. Palkinnot

Palkinto jaetaan kilpailuun osallistuneiden kesken. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi, eikä toiseksi tuotteeksi. Palkinto on ilmoitettu tähän sivun viittaavaan julkaisun yhteydessä. Arvotaan 100 palkintoa ja palkinnon arvo on 4,84€.

6. Kilpailun voittaminen ja voitosta ilmoittaminen

Kilpailun voittajalle ilmoitetaan heti lomakkeen täyttämisen jälkeen ja palkinto on haettavissa Burger Lovers Terassi -tapahtuman ajan 11.–21.6.2021 tapahtuman pääanniskelutiskiltä.

7. Oikeudet

Kilpailuihin osallistuvalla tulee olla oikeus lähettämiensä kuvien tai teosten julkaisemiseen ja lupa niissä mahdollisesti esiintyviltä ihmisiltä.

8. Järjestäjän vastuu

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainitusta palkinnosta. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän (Oy Lunden Ab) ja mahdollisen yhteistyökumppanin / yhteistyökumppaneiden kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta.

Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän (Oy Lunden Ab) ja mahdollisen yhteistyökumppanin / yhteistyökumppanit myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin, sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.

Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kilpailun verkkosivulla.

9. Henkilötietojen käsittely

Kilpailun yhteydessä ei kerätä tallennettavia henkilötietoja.