Näin valmistat burgerin mac and cheese -”sämpylöillä”:
3-4:lle
Ainekset
500 g makaronia
4 rkl voita
250 g cheddarjuustoraastetta
250 g parmesaaniraastetta
250 g amerikkalaista juustoa kuutioina
3 ½ dl maitoa
1 rkl suolaa
1 rkl sinappijauhetta
½ tl cayennepippuria
1 tl valkosipulijauhetta
4 dl vehnäjauhoja
4 kananmunaa
4 dl korppujauhoja
Öljyä
1kg jauhelihaa
Suolaa
Mustapippuria
Punasipulia
Tomaattia
Keitä makaronit ohjeen mukaan, valuta ja kaada takaisin kattilaan. Lisää voi, juustot, maito, ja mausteet. Lämmitä kunnes juustot sulavat. Kaada pellille, levitä tasaiseksi ja jäähdytä vähintään 30 minuuttia. Leikkaa jäähtyneestä levystä noin 10 cm halkaisijaltaan ympyröitä 8 kappaletta. Leivitä ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi korppujauhoissa. Friteeraa 175-asteisessa öljyssä kullanruskeiksi 3-4 minuuttia. Muotoile jauhelihasta pihvejä ja paista haluamaasi kypsyyteen. Asettele pihvit mac&cheese-sämpylöiden väliin punasipuli- ja tomaattisiivujen kanssa ja nauti.