Vaikka hampurilainen on monipuolinen ruokalaji, liiat täytteet tekevät siitä sotkuisen ja vaikean syödä. Mitä enemmän makuja lisäät, sen vähemmän pihvi maistuu. Anthony Bourdain antaa vinkit, miten saat tehtyä parhaan mahdollisen burgerin pitämällä sen yksinkertaisena.
Edesmennyt Bourdain nautti burgereita ympäri maailmaa ja hänen kolme vinkkiään ovat seuraavat:
- Käytä pehmeää perunasämpylää
- Valmista pihvi hyvin jauhetusta laadukkaasta lihasta.
- Käytä helposti sulavaa juustoa
Ja kun mietit täytteitä kannattaa Bourdainen mukaan kysyä itseltään seuraava kysymys:
”Parantaako se mitä aion tehdä tälle klassiko annokselle varsinaista lopputuotetta? Saatat tehdä siitä viihdyttävämmän. Voit häikäistä yleisösi nokkeluudella tai purkaa purilaisen osiin tehdäksesi vaikutuksen. Mutta teetkö samalla purilaisesta paremman?”
Lue alkuperäinen artikkeli.